Konsulter inom ITS, kommunikation- och informationssystem

Sjöland&Thyselius är ett väl etablerat konsultföretag inriktat på avancerade tekniska system

Inom affärsområdet Communications är vi en grupp tekniska managementkonsulter som har mångårig erfarenhet inom våra olika expertområden. Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg men hjälper kunder varhelst verksamheten finns.

Vi hjälper kunden att på ett strukturerat sätt hantera verksamhetens krav och informationsflöden. Vårt mål är alltid att öka affärs- och verksamhetsnyttan av teknik och IT och få verksamheten och tekniken att jobba tillsammans. Våra kunder anlitar oss när förändringar sker eller när sammanhangen är krångliga.

Vi är främst verksamma inom samhällssäkerhet, försvar, logistik och transport, telekom- och fordonsindustrin. Vi anlitas oftast för uppdrag inom verksamhetsutveckling & strategi, ledning & styrning, test & validering och teknisk systemarkitektur.

Vi söker nu konsulter med djup teknisk expertis inom Intelligenta transportsystem liksom informations- och kommunikationsområdet kombinerat med en förståelse för verksamheten och affären liksom relevant kund-erfarenhet. Medarbetarna skall utöver högskoleutbildning även ha dokumenterad erfarenhet inom ovanstående teknik- och verksamhetsområden. Dessutom söker vi personer med lång erfarenhet från ”blåljusmyndigheterna” som i sin tjänst arbetat med och har stor kunskap kring lednings- och kommunikationssystem.

Som konsult arbetar du ofta nära kunden vilket kräver god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Arbetet utförs till övervägande delen på svenska, men det måste även kunna utföras i en miljö där engelska språket dominerar.

Stationering i Göteborg eller Stockholm.

Vi ser framemot din ansökan till nedanstående kontaktperson.

Gunilla Rydberg, 076 141 69 47