Erfaren konsult inom utbildnings- och träningssystem

Sjöland&Thyselius har en unik kunskap och erfarenhet från området Utbildningssystem

Inom detta område hjälper vi våra kunder att skapa effektiva och ändamålsenliga system för utbildning och träning. Systemen är anpassade till definierade utbildningsmål och användbarhetskrav. Vår spetskompetens är träningssimulatorer för komplicerade  tekniska system, miljöer och verksamheter. Inom detta område behöver vi nu förstärka vår organisation med ytterligare kvalificerade konsulter.

Som konsult inom området kommer Du i första hand arbeta med behovsanalyser och systemarbete. I praktiken handlar det om att planera och leda workshops med användare och ämnesexperter, analysera och formulera krav, ta fram kravspecifikationer, styra utvecklingsarbete, planera och genomföra validering och verifiering.

Du är noggrann, systematisk, lyhörd för kund och användare och har en förmåga att anpassa dig till olika roller. Du ska vara bra på att uttrycka Dig i tal och skrift, kunna ta ansvar för en hel uppgift och vara resultatorienterad. Vi värderar att Du är utåtriktad och social samtidigt som Du har stark teknisk kompetens. Du är positiv och noggrann med god förmåga att identifiera och lösa problem på egen hand och driva Ditt eget arbete framåt. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Att du är intresserad av simulatorer och spelteknologi är viktigt. Vi ser gärna att Du har:

- Högskoleexamen
- Några års erfarenhet av arbete med utveckling av tekniska system
- Erfarenhet från kravarbete med användare
- Erfarenheter av simulatorer

Kontakta Mattias Larsson, 08-587 623 00 om du har några frågor eller vill skicka in en intresseanmälan.

Vi ser fram emot din ansökan!