KARRIÄR Bli en av oss

Karriär

Om ”innovativ konsult” är en beskrivning som stämmer in på dig ska du definitivt läsa vidare.

Här hittar du ett etablerat och framgångsrikt konsultföretag med fokus på avancerade tekniska system.

Hos oss får du spännande arbetsuppgifter som gör det kul att gå till jobbet. Du får arbeta med ny teknik och nära forskningen. Alltid i utvecklingens framkant.
Idag jobbar vi bland annat med kunder som FMV, SAAB, Ericsson, Myndigheten för samhällssäkerhet och beredskap (MSB) och HjärtLungfonden. Uppdragen omfattar både projekt där vi utvecklar kundens system med egen personal i våra lokaler och konsultarbete ute hos kunden. Läs gärna mer om våra olika uppdrag under referensprojekt.


Vilka söker vi?

Medarbetarna på Sjöland&Thyselius har hög kompetens och utbildningsnivå och vi ser gärna att det samma gäller dig som söker jobb. Det är vår höga kompetensprofil som gör oss framgångsrika.

Du bör dessutom ha lätt för att växa med uppgiften och en önskan om att ständigt utvecklas. Eftersom vi är organiserade i ett antal mindre enheter med platta hierarkier kommer du få förtroendet och möjligheten att ta många beslut själv. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är därför ett självklart plus.

Är du nyutexaminerad blir det lite tuffare, vi kräver toppresultat från högskolan. Ett tips till dig utan erfarenhet är att du försöker göra ditt examensarbete hos oss, det brukar ofta leda till fortsatt anställning.

Om du läst ända hit är du förmodligen intresserad av att bli en av oss. Ta därför en titt på våra lediga jobb och examensarbeten. Förhoppningsvis hittar du något som passar dig. Annars är du välkommen att skicka en allmän ansökan till oss på info@st.se.

Välkommen!