SYSTEMUTVECKLING Från Affärssystem till avancerade tekniska produktionssystem

Systemutveckling

Sjöland&Thyselius har arbetat med systemutveckling sen starten 1989 och detta är kärnan i verksamheten idag.  Systemutveckling kommer in i tillämpningar i de andra affärsområden och på så sätt knyter det ihop vår verksamhet.

Vi kan avancerad programmering för alla sorts tillämpningar. Vi har uppdrag inom Försvaret, Telekom-, Elektronik- och Medicinskteknisk industri,  Hälso- och sjukvård, Organisationer och Myndigheter.

Vi erbjuder konsulter från juniorer till seniorer och från specialister till generalister inom mjukvaruutveckling. De har alla gemensamt att de är väldigt duktiga på det de gör och har en positiv inställning att allt är möjligt. Lägg där till deras sociala sida så gör detta att de är mycket uppskattade hos våra kunder.

Som ett helt oberoende företag kan vi fritt föreslå plattform, arkitektur, databaser, programspråk och verktyg med projektets bästa i fokus.

Vi arbetar med flera olika plattformar och följer hela tiden utvecklingen för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna. De programmeringsspråk som vi mestadels jobbar med är C++, C#, Java och .NET. Sjöland&Thyselius är certifierade Microsoft Partner.

När det gäller val av utvecklingsmetod och kvalitetssystem utgår vi från varje kunds krav och anpassar oss till dessa. Själva har vi kvalitets- och utvecklingshandböcker som baseras på
ISO 9001.

Referensuppdrag
Fältmätprogram (FmP)
PC Dart
Produktionssystem
Webbaserade affärssystem

Systemutveckling
KONTAKTPERSON
  • Tel.vxl:
  • E-post: